Montage

Het moment dat het idee van de opdrachtgever realiteit wordt. Hier is ons mooie werk op zijn plek. Plaatsing en montage gebeurt uitsluitend door onze eigen monteurs. Met een bus vol gereedschap en een hoofd vol ideeën zorgen zij dat het eindresultaat voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. Precies zoals het in de ontwerpfase bedoeld is.

De interieurbouwer die in de werkplaats aan het project heeft gewerkt, begeleidt de start van de montage. Zo plukken we steeds weer de vruchten van de wisselwerking binnen ons team. Tijdens de montage hebben we oog voor de omstandigheden op locatie en de wensen van de opdrachtgever. En als we vertrekken laten we de ruimte schoon en opgeruimd achter. Dat is turn-key opleveren volgens Nijboer.

montage
montage montage

“Creatief zijn, communiceren en heel oplossingsgericht werken. Alleen tevreden met een perfect resultaat.”

montage

Werken bij Nijboer

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. We komen echter graag in contact met enthousiaste vakmensen. Deel jij onze passie voor interieur en alles wat daarbij hoort en denk je goed te passen in ons team? Dan horen we graag van je. Stuur jouw open sollicitatie naar info@nijboer.nl en overtuig ons!

Vacatures
montage

Nijboer
nieuwsbrief