Appartement New York

Klant

Appartement New York

Project

Appartement New York in opdracht van Piet Boon

Realisatie

In opdracht van architect Piet Boon realiseerden we het interieur van dit appartement in New York. Blikvangers in het ontwerp zijn de demontabele kastenwand en de achterwand van het bed in de grote slaapkamer. Het project omvat verder onder meer een tv-meubel, een tafel, diverse kasten en de wasruimte.

appartement-new-york
Piet Boon Studio Piet Boon

“Het Nijboer team is professioneel, gedreven, efficiënt en levert kwaliteit, iets wat bij Studio Piet Boon heel hoog in het vaandel staat. Onze langdurige samenwerking heeft er tot geleid dat Rene en zijn team aan één woord genoeg hebben om onze ontwerpen te realiseren.”

appartement-new-york
Simone Voortman Verkoop binnendienst

“New York is natuurlijk een fantastische plek, dus dit project voelde echt als een paradepaardje. Het contact met de klant verliep via de mensen van Piet Boon. Zij leverden de tekeningen, het kleurenpalet en een materiaallijst. Voor mij is het dan zaak om alles helder te krijgen voor de werkvoorbereiders, zodat zij de werktekeningen kunnen maken.”

“Het is allemaal maatwerk, dus we zijn ter plekke geweest om het project in te meten. Vervolgens is alles hier in de werkplaats gemaakt en verscheept naar Amerika. Onze eigen mensen hebben de montage op locatie verzorgd. Dat willen we zelf regelen, je weet wat je eigen mensen kunnen en we stellen hoge eisen aan de afwerking.”

Nijboer
nieuwsbrief