Showroom Kabaz

Klant

Kabaz Architecten

Project

In 2009 opende Kabaz Architecten een vestiging aan de Naarderstraat 20 te Laren. In dit inspiratieatelier laten de architecten en ontwerpers van Kabaz zien wat er mogelijk is op het gebied van architectuur, interieurontwerp, domotica, verlichting, interieur en styling. Nijboer realiseerde het interieur.

Realisatie

Vergaderruimte, kookeiland, garderobe, werkplekken, presentatiewand

showroom-kabaz
Bertram Beerbaum Algemeen directeur Kabaz

“Wat ons als bureau bijzonder maakt is de combinatie van architectuur, interieur en styling. Als het moet verzorgen we het hele traject, van een lege kavel tot een compleet ingericht huis. In ons atelier in Laren kunnen we laten zien wat we doen en mensen inspireren.”

“Een ontwerp waarin alles klopt, dat gaat verder dan alleen een mooi huis met mooie spullen. Voor ons is het belangrijk dat inrichting, kleuren en licht op elkaar zijn afgestemd. Meubelmaatwerk is daarin de finishing touch. We zijn dan ook heel blij dat we een partner hebben gevonden, die dezelfde eisen stelt aan kwaliteit en de inpassing hiervan. We hebben echt een gedeelde passie met Nijboer.”

“De mentaliteit bij Nijboer is een sterk punt. Volgens mij kent René het woord ‘nee’ niet, en zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Dat zie ik bij al zijn medewerkers terug. Het is zo belangrijk dat mensen er lol in hebben. Dat plezier en die passie zie je terug in het resultaat.”

showroom-kabaz
Chiel Jannink Projectleider

“Met ontwerpbureau Kabaz hebben we een mooie wisselwerking. Zij leveren het ontwerp aan en de wensen die zij terug willen zien. Daar gaan wij dan mee aan de slag. Wat dit project speciaal maakte was de grote verscheidenheid aan materialen: blauwstaal, natuursteen, leer, verschillende houtsoorten. In bijna elk project dat we samen met Kabaz doen komen we weer nieuwe dingen tegen. Het is nooit hetzelfde en het niveau wordt steeds hoger, ook in de detaillering. Zo zijn we continu met ontwikkelen bezig.”

Nijboer
nieuwsbrief