MASH Steakhouse

Klant

MASH Steakhouse

Project

MASH Steakhouse

Realisatie

MASH restaurants zijn steakhouses van topkwaliteit, naar een concept dat is ontwikkeld door Duncalf interieurarchitecten uit Londen. De vestiging Tivoli West in Kopenhagen was de eerste van een reeks van MASH restaurants die inmiddels in vele trendy Europese steden te vinden zijn. Verrassende elementen, zoals stukken vlees gepresenteerd in glazen rijpings-kasten, maken dit restaurant een ware lust voor het oog.

mash-steakhouse
Mike Duncalf Duncalf Design Agency London

“Wat heel belangrijk is: Nijboer begrijpt hoe wij als ontwerpers werken. Ze kunnen onze visie vertalen naar de werkelijkheid.”

“We hebben een heel prettige werkrelatie met Nijboer opgebouwd. Ze leveren een kwaliteitsproduct en zijn heel flexibel tijdens de bouw. En wat heel belangrijk is: ze begrijpen hoe wij als ontwerpers werken. Ze kunnen onze visie vertalen naar de werkelijkheid.

Daarbij weten ze ook deadlines te halen en komen ze met slimme oplossingen om kostenefficiënt te werken. Dat maakt werken met Nijboer voor ons ideaal: wij kunnen erop vertrouwen dat onze ontwerpen volgens afspraak en binnen het budget gerealiseerd worden.”

mash-steakhouse
Roy Pijffers Projectleider

“Met Mike Duncalf en zijn team hebben wij inmiddels een langdurige en heel prettige samenwerking. Wij maken de interieurs van alle MASH restaurants naar aanleiding van zijn ontwerp. Het zijn projecten met een strakke deadline, op het moment dat we de opdracht krijgen is de openingsdatum al bekend.

Bij dit project was de deadline de grootste uitdaging, op de bouw liep het allemaal erg uit waardoor de montage ook steeds werd uitgesteld. Dan moet je snel schakelen en je flexibel opstellen om het project qua planning steeds weer in goede banen te leiden. De monteurs ter plekke hadden ook een flinke uitdaging met het monteren omdat de aannemer nog niet zo ver was dat alles goed gemonteerd kon worden.

Dankzij de flexibiliteit van onze monteurs hebben we het samen weer tot een mooi eindresultaat kunnen brengen en heeft MASH er een prachtig restaurant bij. Dit keer samen met een vestiging van le Sommelier, het nieuwe concept. Voor mij persoonlijk was dit project mede door zijn internationale karakter weer een mooie uitdaging: Bouwvergaderingen met een klant, die in Denemarken zit en een architect die in Engeland woont over een nieuwe vestiging in Dusseldorf, is niet wat je dagelijks doet. Maar MASH en le Sommelier zijn inmiddels geopend en draaien als een tierelier, het is weer gelukt!

Nijboer
nieuwsbrief