Pillows Grand Hotel Ter Borch Zwolle

Klant

IHMG

Project

Pillows Grand Hotel Ter Borch

Realisatie

Op loopafstand van het treinstation van Zwolle ligt het Pillows Grand Hotel Ter Borch. Gevestigd in het voormalige 19e-eeuwse politiebureau. Dit pand met een rijke historie wordt nu gebruikt voor vergaderingen, heerlijk eten en drinken in 1 van de 3 restaurants en overnachten in 1 van de 41 stijlvolle kamers of suites. In opdracht van IHMG (International Hotel Management Group) hebben wij al deze ruimtes mogen voorzien van maatwerk meubilair.

pillows-grand-hotel-ter-borch-zwolle
Michel Grondhuis Verkoop

‘Via een leverancier van ons zijn wij in contact gebracht met IHMG, het moederbedrijf van Pillows Hotels. Hier hebben wij onszelf mogen presenteren. Na het uitbrengen van een goede offerte hebben wij de opdracht gekregen. Fantastisch natuurlijk dat het op zo’n manier lukt om een opdracht als deze te krijgen’ geeft Michel aan.

 Het ontwerp voor de inrichting van het interieur is van de hand van Studio Linssen. Op basis van de wensen en eisen van de klant zijn er keuzes gemaakt in materiaal- en kleurgebruik en is de complete inrichting van de verschillende ruimtes in het hotel ontworpen. Nadat dit alles afgestemd en akkoord bevonden is zijn wij aan de slag gegaan met het produceren van al het meubilair in onze werkplaats om dit alles vervolgens op locatie te monteren en verder in te richten. 

‘Het uiteindelijke resultaat mag er naar ons idee zijn en dat horen we ook vanuit onze omgeving.  Het doel om de gasten door een bezoekje in het restaurant of een overnachting in een van de kamers, zich thuis te laten voelen is zeker geslaagd. Alle ruimtes sluiten goed op elkaar aan en geven de gast een  gevoel van thuis zijn…wel in je droomhuis natuurlijk’.

Nijboer
nieuwsbrief