Starbucks AMC Amsterdam

Klant

Starbucks

Project

Starbucks AMC Amsterdam

Realisatie

Voor opdrachtgever Albron verzorgen we het interieur van nieuwe en bestaande Starbucks koffiebars. Voor de vestiging in het AMC Amsterdam maakten en monteerden we onder andere een grote bar annex uitgiftebalie, de pantry, wandpanelen, een tweede bar, praktische tafels en comfortabele zitmeubelen.

starbucks-amc-amsterdam
Eric Petit Manager Starbucks

“Al een lange tijd werken we samen met Nijboer. Deze samenwerking verloopt altijd uitstekend en over de uitvoering
zijn we meer dan tevreden.

Ook naar onze opdrachtgevers ondersteunt Nijboer ons in ons verhaal, met visuals en een snel inzicht in de kosten voor een project. De begeleiding hierin en de flexibiliteit tijdens uitvoering geven ons veel vertrouwen. Dat is belangrijk, omdat projecten vaak onder tijdsdruk gerealiseerd moeten worden. We zien Nijboer als onderdeel van een team, waarbij de interieurarchitecten en de monteurs in de werkplaats en op locatie een belangrijke rol vervullen.
De betrokkenheid bij de mensen van Nijboer is hoog, waardoor wij als opdrachtgever snel kunnen schakelen.”

starbucks-amc-amsterdam
Michel Grondhuis Verkoper

Turn-key opleveringen

“Bij Starbucks moet heel snel geschakeld worden. We leveren turn-key op en hebben gedurende de bouw een coördinerende rol.
Op deze locatie hebben we van twee winkels één Starbucks-vestiging gemaakt.
In zeven weken gaat het van niets naar iets. De deadline is heel belangrijk. Na de openingsdatum loopt het businessplan, dus vertraging is geen optie. Albron Catering is onze opdrachtgever, maar wij onderhouden zelf het contact met Starbucks. Zo houden we de lijnen kort en kunnen we zo’n traject in een relatief korte periode afronden.”

Nijboer
nieuwsbrief