Project

Café du Sommelier | Dusseldorf

Over dit project

Café du Sommelier

Klant

Café du Sommelier

Project

Café du Sommelier | Dusseldorf

Le Sommelier is een concept dat is ontwikkeld door Duncalf interieurarchitecten uit Londen. De vestiging in Düsseldorf is het derde restaurant in de reeks, na twee vestigingen in Kopenhagen. De focus van het merk Le Sommelier is de Franse keuken en uitstekende wijn. Het restaurant is verdeeld over een bar, restaurant gedeelte, wintertuin, private dining en twee buiten terrassen.

Cafedusommelier-2

Café du Sommelier in Düsseldorf is gelijktijdig met Mash ingericht door Nijboer. Deze locatie onderscheidt zich doordat zij de nadruk leggen op all day dining: van het serveren van ontbijt voor de gasten van het Hyatt House hotel, wat zich boven het restaurant bevindt, tot lunch, diner en een elegante wijnbar.

De samenwerking met Nijboer was ook deze keer weer erg prettig. Ze kunnen onze visie als geen ander vertalen naar de werkelijkheid. De deadlines waren erg strak, maar Nijboer heeft deze zoals altijd weer weten te halen. Het is fijn om met een partij samen te werken die onze ontwerpen altijd volgens afspraak en binnen het budget realiseert. Dat geeft vertrouwen en een perfect eindresultaat!

Meer weten?

Jouw interieur nog mooier dan je kunt voorstellen? Maak een afspraak. Dan gaan we er samen lekker voor zitten.

Scroll naar top