Project

Grenshotel-Restaurant De Jonckheer Ossendrecht

Over dit project

Grenshotel-Restaurant De Jonckheer Ossendrecht

Klant

Grenshotel-Restaurant De Jonckheer Ossendrecht

Project

Grenshotel-Restaurant De Jonckheer Ossendrecht

Grenshotel de Jonckheer biedt 61 ruime en modern ingerichte hotelkamers, verschillende vergaderaccommodaties en een uiterst sfeervol restaurant. We hebben o.a. voor de hotelkamers en het restaurant verschillend maatwerk geleverd.

Grenshotel-3

Hans Kuijten

Interieurarchitect

“Het echtpaar Ronny en Karin Jonckheere zijn een jaar of 3 à 4 geleden bij mij gekomen om het interieur te ontwerpen voor de uitbreiding van hun hotel. Ze hadden verschillende hotel projecten van mij gezien, waaronder Van der Valk Dordrecht, en waren er van overtuigd dat ik de juiste man was! De stijl en de hoge kwaliteit van afwerking in mijn werk sprak hun erg aan. Geweldig toch om zulke complimenten te krijgen over hetgeen waar je altijd vol passie mee bezig bent?” vertelt Hans Kuijten.

“Het begon in 2017 na een open briefing met het maken van de eerste opzetjes voor het ontwerp. Daarbij heb ik een Mood-map gemaakt waarin ik de stijl en materialisatie liet zien die ik voor ogen had…..het bleek een schot in de roos! Hiermee kon ik verder met de verschillende ontwerpen voor het gehele hotel, waaronder het restaurant, het buffet, de lobby, de zalen, private diners en natuurlijk de hotelkamers. In principe kreeg ik hiervoor carte blanche van hen.

Mijn stijl van ontwerpen kun je het beste omschrijven als warm en huiselijk, gebruik makend van natuurtinten met een aantal eye-catchers. Luxe in combinatie met eenvoud en rustige materialen en kleuren.”

“Na de ontwerp-fase moet het natuurlijk allemaal gerealiseerd worden. De vraag van Ronny en Karin of ik een partij wist om het uit te voeren kon ik snel beantwoorden: Nijboer uit Mariënheem. Ook dit bleek al snel de juiste match! Het hele project is super fijn verlopen. De samenwerking, het vakmanschap en de adviezen vanuit Nijboer waren een welkome aanvulling.

Het complete project is een totaal beleving geworden in een omgeving waarin je deze luxe en afwerking wellicht niet direct verwacht. Metropolische hospitality in het grensgebied Nederland-België, … een parel in de omgeving!

Naamloos-2_0000_Grensrestaurant de jonckheer1

Tijdens de bouwwerkzaamheden was het enorm hectisch en moesten we duizend en één besluiten  nemen. Ik vond het heel prettig dat de mannen van Nijboer erg flexibel waren. . .niks was te veel gevraagd en ze dachten goed met me mee en er werd goed gecommuniceerd. Fijn om zo met z’n allen voor het allerbeste te gaan!

Er zijn natuurlijk altijd wat verbeterpunten tijdens zo’n groot project, deze hebben we besproken en waar mogelijk zijn ze direct opgelost.

Het resultaat? Onze omgeving reageert heel positief. Het kan zo een Van der Valk zijn is één van de opmerkingen die we te horen kregen. Een mooi compliment natuurlijk maar wij blijven Grenshotel De Jonckheer!”

Meer weten?

Jouw interieur nog mooier dan je kunt voorstellen? Maak een afspraak. Dan gaan we er samen lekker voor zitten.