Project

Pillows Grand Hotel Ter Borch Zwolle

Over dit project

Pillows Grand Hotel Ter Borch

Klant

IHMG

Project

Pillows Grand Hotel Ter Borch Zwolle

Op loopafstand van het treinstation van Zwolle ligt het Pillows Grand Hotel Ter Borch. Gevestigd in het voormalige 19e-eeuwse politiebureau. Dit pand met een rijke historie wordt nu gebruikt voor vergaderingen, heerlijk eten en drinken in 1 van de 3 restaurants en overnachten in 1 van de 41 stijlvolle kamers of suites. In opdracht van IHMG (International Hotel Management Group) hebben wij al deze ruimtes mogen voorzien van maatwerk meubilair.

IHMG.1

'Het ontwerp voor de inrichting van het interieur is van de hand van Studio Linssen. Op basis van de wensen en eisen van de klant zijn er keuzes gemaakt in materiaal- en kleurgebruik en is de complete inrichting van de verschillende ruimtes in het hotel ontworpen. Nadat dit alles afgestemd en akkoord bevonden is zijn wij aan de slag gegaan met het produceren van al het meubilair in onze werkplaats om dit alles vervolgens op locatie te monteren en verder in te richten.

‘Het uiteindelijke resultaat mag er naar ons idee zijn en dat horen we ook vanuit onze omgeving.  Het doel om de gasten door een bezoekje in het restaurant of een overnachting in een van de kamers, zich thuis te laten voelen is zeker geslaagd. Alle ruimtes sluiten goed op elkaar aan en geven de gast een gevoel van thuis zijn…wel in je droomhuis natuurlijk’.

Meer weten?

Jouw interieur nog mooier dan je kunt voorstellen? Maak een afspraak. Dan gaan we er samen lekker voor zitten.

Scroll naar top