Wat wij doen

Montage en service

“We kiezen voor kwaliteit die blijft. Voor maatwerk dat jaren meegaat. We zijn alleen tevreden met een perfect resultaat.”

Speciaal voor jou

Het past precies

Zie je het al voor je? Die ene kast die precies tussen twee muren past of het keukenblok dat om dat mooie, authentieke raam is gebouwd. Ja, de montage is het moment dat jouw idee werkelijkheid wordt. Nu kun je het écht zien en voelen.

De interieurbouwer die in de werkplaats aan het project heeft gewerkt, begeleidt de start van de montage. Hij weet precies hoe het in elkaar zit en hoe het eruit moet komen te zien.

Een loshangende plint of een scheef hangende kastdeur, dat wil je niet zien. Dat lossen we graag zo snel mogelijk op. Gelukkig is een jaar garantie standaard bij ons. Maar ook daarna staan we voor je klaar.

Om al onze producten de nazorg te kunnen geven die ze verdienen, hebben we een servicecontract. Ben jij gelijk verzekerd van goed periodiek onderhoud. En voor acute reparaties of aanpassingen staan onze monteurs altijd voor jou paraat. Die betrokkenheid krijg je er gewoon bij. Waarom? Omdat we echte interieurliefhebbers zijn.

Scroll naar boven