Wat wij doen

Interieur­ontwerp

“De visualisatie van een idee, de interpretatie van wensen en de voorwaarden van een project. Dat maakt elk ontwerp uniek.”

Borrelende breinen

Het begint met een idee

Al het moois begint met een idee. Daar gaan we met elkaar over in gesprek. Op het moment dat we onze ideeën met elkaar uitwisselen, beginnen onze breinen volop te borrelen. En zo komen we tot het ontwerp. Dat is de basis van elke opdracht.

We werken veel samen met gerenommeerde interieurarchitecten uit binnen- en buitenland. Omdat we ook zelf ontwerpen, spreken we elkaars taal en kunnen we hun ideeën verder uitwerken.

Zo maken we de mooiste creaties en ontwerpen. Natuurlijk houden we rekening met jouw wensen. Wat wil je uitstralen en welk doel heb je? We gaan altijd een stapje verder. We verrassen je namelijk graag. Interieurontwerp voor een heel huis of kantoorpand of alleen een maatwerkmeubel. We krijgen van beiden evenveel energie. We zijn wel kritisch als het om ons werk gaat. Het moet perfect zijn. Daarom gebruiken we alleen de beste materialen.

Interieur gaat verder dan alleen een ontwerp. Het gaat om gevoel, karakter en sfeer. En dat verwerken wij in jouw interieur. Omdat het een weerspiegeling van jou als persoon is of waar je als bedrijf voor staat. Het moet gewoon kloppen.

Scroll naar boven