Ons bedrijf

We doen het samen

Hechte groep

Over Nijboer

Bij Nijboer brengen we jouw interieurwensen tot leven. En dat doen we al sinds 1992 met een hechte groep vakmensen. Echte specialisten met liefde voor het vak. Samen gaan we voor het allerbeste. Maatwerk met een persoonlijke touch. Dát geven we jou. Want een maatwerkinterieur laat iets van jezelf zien.

Passie en enthousiasme, dat zit in ons bloed. En dat maakt dat het werkt. Samen maken we de wereld een stukje mooier.

Even voorstellen

Het team van Nijboer

Vooruitstrevend en betrokken

Wij werken duurzaam

Gecertificeerde materialen, verantwoord energiegebruik en hergebruik van grondstoffen. Dat is voor ons vanzelfsprekend. We leiden mensen op tot échte vakmensen. En we geven mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen om zich te ontwikkelen.

Kortom, we zijn een vooruitstrevend bedrijf dat nadenkt over haar impact op de wereld en de samenleving.

Vacatures

Werken bij Nijboer

Werken bij Nijboer betekent werken in een team échte vakmensen. Voor elke klant willen we het mooiste resultaat halen, iedere keer weer en dat doen we met z'n allen.

Als werkgever investeren we in opleiden en we laten onze collega's kennis maken met de nieuwste & hipste materialen en toepassingen.
In onze werkplaats staan nieuwe machines en onze interieurbouwers werken aan hun moderne werkbank alleen met gereedschap van topkwaliteit. Voor onze collega's van kantoor zijn mooie werkplekken ingericht, allemaal voorzien van verstelbare bureau's.
We willen namelijk graag dat iedereen het bij ons naar zijn zin heeft.

Van interieurarchitect tot monteur en van projectleider tot interieurbouwer, ga bij Nijboer aan de slag.
Scroll naar boven