Even voorstellen

Het team van Nijboer

Leer ons beter kennen

Mariska Hoppen

Mariska Hoppen

In mijn interieurontwerpen ga ik altijd op zoek naar vernieuwing en eigenheid. Daarbij laat ik mij graag inspireren door andere disciplines zoals grafische vormgeving, social design en architectuur.
Ik streef naar het hoogst haalbare resultaat waarbij ik in goede samenwerking met de opdrachtgevers dit proces aan ga. Een interieurontwerp is voor mij pas kloppend als het aansluit bij de identiteit van de opdrachtgever en tegelijkertijd hen prikkelt om verder te kijken dan het bekende.

Chiel Jannink

Chiel Jannink

De veelzijdigheid van projecten en materialen bij Nijboer is waar ik enthousiast van word. Aan het begin van de dag is het altijd weer een verrassing en een uitdaging wat de dag je gaat brengen. Dat maakt dat ik iedere dag weer vrolijk opsta. Dat enthousiasme wil ik graag overbrengen.

Pascal Lemoine

Werken aan meerdere projecten tegelijk en zorgen dat elk project goed verloopt. Daar wordt ik echt enthousiast van. Zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan, daar zit voor mij iedere keer weer de uitdaging. Ook al ben ik een Fransman, ik houd zeker niet van de Franse slag. Ik ga altijd voor de beste kwaliteit samen met het hele team! Uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde doel voor ogen; een fantastisch interieur leveren waar de klant tevreden mee is.

Rene Nijboer

Rene Nijboer

Door mijn werk kom ik in contact met mooie mensen die geweldige plannen hebben. Mensen die net als ik, hun eigen kop volgen en niet kijken naar wat een ander doet. Want daar zijn er al genoeg van. Dat maakt ons uniek… en daar ben ik eigenlijk best wel trots op.

Michel Grondhuis

Michel Grondhuis

Een turn-key oplevering of het leveren van een enkele balie, van voetbalstadions tot fantastische klussen in het buitenland; we maken elke dag weer iets anders mee. De enorme diversiteit maakt ons vak zo leuk. Dat we alles zelf in huis hebben is voor mij een groot voordeel. Dat zorgt dat we kunnen waarmaken wat we beloven.

Patrick Nijboer

Patrick Nijboer

De enorme afwisseling in projecten zorgt er voor dat geen enkele dag hetzelfde is. Omdat we alles in huis hebben, van calculatie tot verkoop en van ontwerp tot montage, kunnen we elk project samen dragen. De onderlinge afstemming tussen collega’s zorgt er voor dat onze algemene kennis groter wordt en we steeds beter en efficiënter kunnen werken, samen groeien we! Ik vind het prettig dat we binnen die groei alle vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen.

Jan van de Aast

Kent je dat gevoel? Het bedenken en maken van mooie interieurs van enkele meubelstukken tot de complete inrichting. Met oog voor detail, kwaliteit en vooral de emoties die een prachtig interieur kan opwekken. Dat maakt Nijboer voor mij bijzonder.
Het realiseren van interieurs samen met een klant die vaak maar één keer in zijn/haar leven zoiets doet vraagt veel empathie, geduld, aandacht en overtuigingskracht. Vaak denk ik bij mezelf, hoe zou ik zelf geholpen willen worden?

Lotte Strik

Lotte Hogeman

Het kijken in diverse keukens maakt mijn vak super interessant en uitdagend. Ik zie diverse branches vanuit verschillende invalshoeken, wat verrassende ideeën oplevert. Door het bundelen van de krachten van ons hele team, de opdrachtgever en alle andere specialisten wordt het ontwerp telkens opnieuw naar een hoger plan getrokken.

Scroll naar boven