Even voorstellen

Het team van Nijboer

Leer ons beter kennen

Chiel Jannink

Chiel Jannink

De veelzijdigheid van projecten en materialen bij Nijboer is waar ik enthousiast van word. Aan het begin van de dag is het altijd weer een verrassing en een uitdaging wat die dag je gaat brengen. Dat maakt dat ik iedere dag weer vrolijk opsta. En dat enthousiasme wil ik graag overbrengen.

Simone Voortman

Simone Voortman

Het afwisselende werk, al die mooie projecten die we samen realiseren, dat werkt verslavend. We vormen een hecht team, hebben allemaal hart voor het vak. Dat is voor mij Nijboer: lekker nuchter blijven en samen steeds weer iets moois creëren.

Henry Lokhorst

Henry Lokhorst

Nijboer is voor mij een veelzijdige club van leuke mensen, zowel de collega’s intern als onze externe opdrachtgevers. Uitdaging in je vak houden is niet vanzelfsprekend, maar hier biedt elke dag weer iets nieuws. Projecten begeleiden en coördineren, meedenken met ontwerpers, slimme oplossingen vinden om nog efficiënter te werken. Op die manier blijf je jezelf ontwikkelen.

Michel Grondhuis

Michel Grondhuis

Een turn-key oplevering of het leveren van een enkele balie, van voetbalstadions tot fantastische klussen in het buitenland; we maken elke dag weer iets anders mee. De enorme diversiteit maakt ons vak zo leuk. Dat we alles zelf in huis hebben is voor mij een groot voordeel. Dat zorgt dat we kunnen waarmaken wat we beloven.

Mariska Hoppen

Mariska Hoppen

In mijn interieurontwerpen ga ik altijd op zoek naar vernieuwing en eigenheid. Daarbij laat ik mij graag inspireren door andere disciplines zoals grafische vormgeving, social design en architectuur.
Ik streef naar het hoogst haalbare resultaat waarbij ik in goede samenwerking met de opdrachtgevers dit proces aan ga. Een interieurontwerp is voor mij pas kloppend als het aansluit bij de identiteit van de opdrachtgever en tegelijkertijd hen prikkelt om verder te kijken dan het bekende.

Patrick Nijboer

Patrick Nijboer

De enorme afwisseling in projecten zorgt er voor dat geen enkele dag hetzelfde is. Omdat we alles in huis hebben, van calculatie tot verkoop en van ontwerp tot montage, kunnen we elk project samen dragen. De onderlinge afstemming tussen collega’s zorgt er voor dat onze algemene kennis groter wordt en we steeds beter en efficiënter kunnen werken, samen groeien we! Ik vind het prettig dat we binnen die groei alle vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen.

Roy Pijffers

Roy Pijffers

Geen dag is hetzelfde, geen project is hetzelfde en elke klant is uniek. Je moet eigenlijk overal een beetje verstand van hebben en heel flexibel zijn. Het doel is altijd duidelijk… een mooi interieur waar de klant blij mee is. Als projectleider zit ik overal middenin en haal ik mijn plezier uit de vele uitdagingen die elke dag weer voorbij komen.

Lotte Strik

Lotte Strik

Het kijken in diverse keukens maakt mijn vak super interessant en uitdagend. Ik zie diverse branches vanuit verschillende invalshoeken, wat verrassende ideeën oplevert. Door het bundelen van de krachten van ons hele team, de opdrachtgever en alle andere specialisten wordt het ontwerp telkens opnieuw naar een hoger plan getrokken.

Rene Nijboer

Rene Nijboer

Door mijn werk kom ik in contact met mooie mensen die geweldige plannen hebben. Mensen die net als ik, hun eigen kop volgen en niet kijken naar wat een ander doet. Want daar zijn er al genoeg van. Dat maakt ons uniek… en daar ben ik eigenlijk best wel trots op.

Scroll naar top