Rene Nijboer

Je kunt tegenwoordig zoveel worden, dat ik maar gewoon blijf wie ik ben.

Door mijn werk kom ik in contact met mooie mensen die geweldige plannen hebben. Mensen die net als ik, hun eigen kop volgen en niet kijken naar wat een ander doet. Want daar zijn er al genoeg van. Dat maakt ons uniek… en daar ben ik eigenlijk best wel trots op.

 

Michel Grondhuis

In alle moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Een turn-key oplevering of het leveren van een enkele balie, van voetbalstadions tot fantastische klussen in het buitenland; we maken elke dag weer iets anders mee. De enorme diversiteit maakt ons vak zo leuk. Dat we alles zelf in huis hebben is voor mij een groot voordeel. Dat zorgt dat we kunnen waarmaken wat we beloven.

 

Roy Pijffers

Gewoon zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

Geen dag is hetzelfde, geen project is hetzelfde en elke klant is uniek. Je moet eigenlijk overal een beetje verstand van hebben en heel flexibel zijn. Het doel is altijd duidelijk… een mooi interieur waar de klant blij mee is. Als projectleider zit ik overal middenin en haal ik mijn plezier uit de vele uitdagingen die elke dag weer voorbij komen. 

 

Chiel Jannink

Wat je doet, doe dat goed!

De veelzijdigheid van projecten en materialen bij Nijboer is waar ik enthousiast van word. Aan het begin van de dag is het altijd weer een verrassing en een uitdaging wat die dag je gaat brengen. Dat maakt dat ik iedere dag weer vrolijk opsta. En dat enthousiasme wil ik graag overbrengen.

 

Henry Lokhorst

Coördineren, meedenken en slimme oplossingen vinden. Elke dag opnieuw.

Nijboer is voor mij een veelzijdige club van leuke mensen, zowel de collega’s intern als onze externe opdrachtgevers. Uitdaging in je vak houden is niet vanzelfsprekend, maar hier biedt elke dag weer iets nieuws. Projecten begeleiden en coördineren, meedenken met ontwerpers, slimme oplossingen vinden om nog efficiënter te werken. Op die manier blijf je jezelf ontwikkelen.

 

Simone Voortman

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.

Het afwisselende werk, al die mooie projecten die we samen realiseren, dat werkt verslavend. We vormen een hecht team, hebben allemaal hart voor het vak. Dat is voor mij Nijboer: lekker nuchter blijven en samen steeds weer iets moois creëren.

 

Lotte Strik

Ik zie het als een uitdaging om ook van de moeilijkste ruimtes een feestje te maken.

Het kijken in diverse keukens maakt mijn vak super interessant en uitdagend. Ik zie diverse branches vanuit verschillende invalshoeken, wat verrassende ideeën oplevert. Door het bundelen van de krachten van ons hele team, de opdrachtgever en alle andere specialisten wordt het ontwerp telkens opnieuw naar een hoger plan getrokken.

Contact

[recaptcha theme:dark]

Nijboer
nieuwsbrief