Healthcare

Inrichting voor de zorg

Het gevoel van thuis

Net even anders

Een zorginstelling hoeft niet kil en wit te zijn. Mensen die daar wonen en werken, moeten juist een gevoel van thuiskomen hebben. En je wilt natuurlijk dat hun familie en vrienden graag langskomen. Dat het een warm gevoel uitstraalt. Daar gaan we voor.

Wij doen niet aan standaard. We pakken het net anders aan. Het interieur moet iets van jouw organisatie en mensen laten zien. En daar zorgen wij voor.

Sorry, geen project gevonden

Samen maken we de wereld beter

De omgeving moet uitnodigend zijn voor bezoekers. Het moet als een thuis voelen, waar ze graag op visite komen. Wij ontwerpen een interieur dat niet alleen bij de instelling, maar ook bij de medewerkers, cliënten en hun bezoekers past. Gastheerschap leeft niet alleen in de horeca. Wij vinden dat dat overal van toepassing is. Ook in een zorginstelling. Mensen moeten warm onthaald worden en graag willen terugkomen. Niet alleen uit beleefdheid, maar omdat ze er écht graag komen.

Het interieur moet niet alleen bij de ruimte passen, maar ook bij de mensen die er wonen en werken. En dát is wat wij doen. We doen het net even anders.

Scroll naar boven