Project

Johan Cruijff ArenA | Kleedkamers AJAX

Over dit project

Kleedkamers AJAX

Klant

Johan Cruijff ArenA - Kleedkamers AJAX

Project

Johan Cruijff ArenA | Kleedkamers AJAX

Bij de realisatie van het nieuwe spelershome in de Johan Cruijff ArenA verzorgden we het complete proces van ontwerp tot en met montage. Behalve de kleedkamers en het spelershome werden ook de entree richting speelveld en de persruimte vernieuwd.

Header2 Johan Cruijf ArenA Kleedkamer AJAX

Richard Wilhelm, Facility manager Ajax

“Ik stel hoge eisen en Nijboer maakt die waar”

“Tussen René Nijboer en mij klikte het direct dus ik wist dat ik de juiste partner had gevonden. Ik stel hoge eisen en Nijboer maakt die waar.
Samen met de architecten heb ik gebrainstormd over het geschikte interieur voor ons spelershome. Ik werd hierbij goed ondersteund tijdens het maken van belangrijke keuzes. Alhoewel ik het definitieve ontwerp gewaagd vond, heeft dit uiteindelijk meer dan goed uitgepakt en ben ik uitermate tevreden. Nijboer heeft zich zeer flexibel opgesteld en hard gewerkt. Dankzij een goede voorbereiding in de werkplaats is de montage snel en soepel verlopen.”

Naamloos-2_0000_83bedf4a-6b9d-487a-8fca-3a23e337f5a1_2016-01-22 Ajax Training 438

“Als we aan een dergelijk project beginnen gaan we eerst met de betrokken mensen om tafel. In dit geval dus het eerste elftal van Ajax. Zij geven aan wat hun wensen zijn, wij weten waar de valkuilen liggen. De look & feel van de kleedkamers van Paris Saint-Germain sprak hen aan en ze hadden ook bij baseballclubs inspiratie opgedaan: ‘zo willen we het, maar dan nog net iets mooier.’ Daar zijn we mee aan de slag gegaan en het eerste ontwerp was direct een schot in de roos . De verbouwing moest plaatsvinden in de zomerstop, dus alles is binnen zes weken helemaal afgerond.”

“Naast de kleedkamer zelf hebben we ook het gebied en de ruimtes daar omheen ontworpen. Met de sterren in de vloer verwerkt die staan voor alle kampioenschappen, zodat de tegenstander onderweg naar het veld weet met wie ze te maken hebben.”

Meer zien van dit project?

Meer weten?

Jouw interieur nog mooier dan je kunt voorstellen? Maak een afspraak. Dan gaan we er samen lekker voor zitten.

Scroll naar boven