Project

Restaurant Alchemist | Kopenhagen

Over dit project

Restaurant Alchemist Copenhagen

Klant

Restaurant Alchemist Copenhagen

Project

Restaurant Alchemist | Kopenhagen

Een restaurant dat zo veel meer is dan alleen een hapje eten. Een beleving qua eten, er worden 50 verschillende gerechten geserveerd. Maar ook zeker een visuele beleving, video’s gemaakt door diverse kunstenaars worden afgespeeld waardoor je je voortdurend in een ander landschap waant.

Alchemist-3

Projectleider

Roy Pijffers

“Omdat we al veel gave projecten in samenwerking met architect Mike Duncalf en zijn team hebben gedaan, wist Mike welke partij hij moest benaderen voor de realisatie van de Alchemist in Kopenhagen: Nijboer.

Opdrachtgever Rasmus Munk had het volle vertrouwen in Mike en ging ook direct met zijn keuze voor Nijboer mee. De samenwerking liep vanaf het begin erg goed en prettig.

In de eerste gesprekken was Rasmus direct enthousiast over de kwaliteit die wij als Nijboer leveren. Zijn visie maatwerk meubelen van hoge kwaliteit gemaakt van luxe materialen als massief verouderd messing en verkoolde houten planken, werd naadloos aangevoeld en uitgewerkt door ons.

Ondanks de vele uitdagingen is dit enorme project eigenlijk heel soepel verlopen. Zo kent het ontwerp veel natuurlijke vormen en rondingen die we moesten plaatsen in een schuine ruimte. Onze jongens zijn gelukkig wel wat gewend en ook hier wisten ze het te fiksen.

Alchemist-2

Ik had tijdens de bouw veel persoonlijke contact met verschillende mensen van Nijboer en was blij met hun positieve instelling en oplossend vermogen.

Ondanks dat er een paar dingen in eerste instantie niet helemaal aan onze verwachting voldeden, wat logisch is met zo’n enorm project, zijn we super tevreden met het uiteindelijke resultaat. Ook zijn de reacties uit onze omgeving, onze medewerkers, onze gasten en de pers overweldigend.

We hebben echt iets unieks neergezet met elkaar!”

Meer zien van dit project?

Meer weten?

Jouw interieur nog mooier dan je kunt voorstellen? Maak een afspraak. Dan gaan we er samen lekker voor zitten.

Scroll naar boven