Project

Restaurant, The Jane Antwerpen

Over dit project

In alle
opzichten uniek

Klant

Sergio Herman

Project

Restaurant, The Jane Antwerpen

Restaurant The Jane in Antwerpen is een project van topchef Sergio Herman en architect Piet Boon. De kapel van het voormalige militaire ziekenhuis vormt het bijzondere decor voor een sterrenrestaurant dat in alle opzichten uniek te noemen is. In nauwe samenwerking met chef-kok en architect maakten we het volledige maatwerkinterieur inclusief banken, tafels en bars.

Naamloos-1_0001_Akoestiek-Horeca-The-Jane-Antwerpen-Mutrox-08-Custom

Nick Bril

Drie sterren kwaliteit

Tot op de millimeter nauwkeurig, van lederen banken tot de eikenhouten kasten en plateaus, niks was te veel gevraagd. Tot op het laatste moment werden er zaken aangepast en veranderd en altijd was er iemand bereikbaar voor onze vele wensen en vragen. Dit is drie sterren kwaliteit op interieurbouw gebied.’

Vakmanschap

Nijboer Interieur en Design is verantwoordelijk voor de bouw van het interieur. Nog nooit hebben we met een firma gewerkt waar zó ontzettend veel vakmanschap verzameld was. Van de eigenaar René met zijn schitterende persoonlijkheid en Chiel die het werk voorbereidt tot de mannen op de vloer die alles op maat hebben afgemaakt.

Naamloos-1_0000_piet-boon-trendland-jane-antwerp-2-1280x854

"We hebben alles in eigen huis gemaakt voor The Jane, van de zitplaatsen en tafels tot de bars op de bovenverdieping en op de begane grond. En dat alles in een oude kapel, die dringend behoefte had aan wat TLC toen we begonnen. We moesten er samen iets van maken en ik geloof dat we dat met succes hebben gedaan. Het was af en toe behoorlijk gespannen, met een werkschema voor overrunning, en druk op ons als het laatste feest, om dingen weer op een rij te krijgen. En het is zo belangrijk dat je je woord houdt. Maar als je ziet dat The Jane alle prijzen wint, denk ik dat we met recht trots kunnen zijn op de vruchten van onze arbeid. "

Meer zien van dit project?

Meer weten?

Jouw interieur nog mooier dan je kunt voorstellen? Maak een afspraak. Dan gaan we er samen lekker voor zitten.

Scroll naar boven