Project

Visymo | Rijssen

Over dit project

Veel meer dan een kantoor alleen

Klant

Visymo Rijssen

Project

Visymo | Rijssen

Een kantoor is zo veel meer dan een plek om te werken. Je bent hier een groot deel van de week en dus wordt hier door werkgevers veel in geïnvesteerd. Visymo heeft dat uitzonderlijk goed en mooi gedaan, wat een feest om hier te zijn een groot deel van je dag!

Header Visymo Rijssen 1920x1080px

Chiel Jannink / Projectleider

Begeleiding van A tot Z

"Dit is zo’n project waar we echt vanaf de eerste streep op papier tot aan het laatste schroefje in de muur betrokken zijn geweest. Na goedkeuring van de ontwerpen en voor het monteren van ons maatwerk hebben we eerst de gehele afbouw begeleid. Alle werkzaamheden, van vloer tot plafond en alles er tussenin, wordt dan gerealiseerd zodat het maatwerk er vervolgens in kan. Een intensieve klus omdat je met allemaal verschillende partijen te maken hebt. Hierin probeer je alles zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen en het overzicht te behouden. Je wilt natuurlijk niet dat je elkaar constant voor de voeten loopt.

Zowel de afwerking in de afbouw als ons eigen maatwerk moest van een zeer hoog niveau zijn. Voor mij dus belangrijk om overal super kritisch op te zijn en er bovenop te zitten. Daarbij is het goed om er af en toe op gewezen te worden dat het nóg beter of strakker kan. Alleen dan krijg je zo’n hoogwaardig resultaat!

Voor mij is het golvende plafond echt de eye-catcher van het kantoor. Waar je in een doorsnee kantoor meestal een saai systeem plafond aantreft heeft Visymo in het lounge gedeelte gekozen voor dit 3D plafond. Een organische vorm die het geheel een veel zachter karakter geeft. Je moet gewoon opletten dat je niet de hele tijd omhoog kijkt".

Header4 Visymo Rijssen 1920x1080px

"Er was een mooi budget waardoor ik ook echt “los” kon gaan met mijn ideeën, zolang het maar een hoogwaardig, luxe en jonge uitstraling kreeg. Uiteraard wordt er met een goed budget ook wel wat van je verwacht.

Tijdens het hele ontwerpproces was de opdrachtgever heel betrokken. Zo gingen we samen op pad naar verschillende leveranciers om materialen te bekijken en te bepalen. Ook bezochten we samen enkele referentieprojecten om te kijken hoe een materiaal in een ruimte werkt. Het fineer bijvoorbeeld voor de grote houten wand en meubels is ‘hand picked’. Dit om er zeker van te zijn dat hier niet te veel maar ook niet te weinig noesten in zitten. Door deze grote betrokkenheid van de opdrachtgever is het ook echt een heel eigen interieur geworden.

De grote uitdaging voor mij was het uittekenen in 3D van het golvende plafond in de lounge. Tegelijkertijd ook super leuk om me daar op te storten. En als het er uiteindelijk supertof uitziet, weet je waarom je daar zoveel energie in hebt zitten! Ook de verdeling van het ontwerp in twee gedeeltes heeft goed uitgepakt. Aan de kant waar zich o.a. de lounge bevindt, heb je het lichte/luxe gedeelte. Aan de ander kant het donkere/stoere gedeelte. Dit levert een spannend contrast op dat erg goed samengaat.

Ik heb echt met enorm veel plezier aan dit project gewerkt. Het was een uitdaging om het binnen de gestelde tijd en de hoge eisen van de opdrachtgever te realiseren. Naar mijn idee is het super goed gelukt, ik ben trots op het resultaat!"

Meer zien van dit project?

Meer weten?

Jouw interieur nog mooier dan je kunt voorstellen? Maak een afspraak. Dan gaan we er samen lekker voor zitten.

Scroll naar boven